Снимка: БГНЕС

Полицаи и водолази от Монтана провеждат поредна акция по претърсване на язовир "Дяково", издирвайки изчезналия на 31 юли тази година Янек Миланов от Дупница. Екипите с лодки отново обхождат язовира в търсене на мъжа.

Последната такава акция бе на 26 ноември и продължи два дни, но беше без резултат, пише "24 часа".

Още по темата
Янек Миланов за последно е забелязан да се качва в джипа на Васил Капланов-Каплата на 31 юли вечерта и оттогава няма и следа от него.

Автомобилът на Янек Миланов пък е увреден, надраскан, със спукани гуми и запушен ауспух, докато той е във Франция. Изчезва при посещението си в Дупница, след като поискал среща с Капланов, за да му обясни, че връзката му с жена му е приключила.

Тялото на Янек бе търсено в язовир Дяково, водоемите край Дупница, както и край с. Крайници. Масовите претърсвания започнаха след намесата на главния прокурор Иван Гешев, но до този момент няма развитие.

Каплата пък е в ареста с обвинение за закана за убийство на председателя на мотоклуб "Неразделни братя" Димитър Недев.

Досъдебното производство за отвличането на Янек преди дни отново бе удължено с два месеца.

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 4 месеца

А кога ще пуснат кьртици да преровят за костите му под земята

11

Анонимен

преди 4 месеца

Ма този каплата за едната шавлива жена стана за смях! Може да си е мислил, че е свъреоа мутра-отмъстител, но си развя нацъканите га’щи пред цяла България! В затвора сигурно го спукват от подигравки

10

Granik

преди 4 месеца

Някак си си мисля ,че стар бандит като Каплата,не би го заровил ,след като знае ,че ще го търсят и той ще е главния заподозрян. Ще иска да се отърве от трупа и най вероятно го е смлял и дал на животни.