Снимка: БГНЕС

Тялото на мъж е намерено в Пловдив минути след 7 часа тази сутрин от служители на "Общинска охрана". Загиналият е идентифициран като 29-годишният Майкъл, пише вестник "Стандарт".

Рано тази сутрин той отишъл на Гребната база, седнал на пейка в близост до Изтрезвителя, събул си обувките и се хвърлил в ледените води на канала.

Спортуващи на Гребната база са го забелязали да стои на една от пейките и да се събува. На следващата обиколка по алеите обаче пейката била празна, твърдят наблюдателните минувачи. Там били намерени само обувки.

Преди около месец и половина бащата на Майкъл починал, а той го приел много тежко. Изпаднал в депресия. Разказвал пред близки и приятели, че иска да сложи край на живота си. Снощи не се прибрал в дома си. Неговият дядо решил днес да подаде сигнал в полицията, че внукът му е изчезнал. Обаче закъснял.

Тялото бе извадено от водите на Гребния канал. По него не са установени следи от насилие.

 

Коментари Напиши коментар

28

Всъщност

преди 1 месец

Ивенно заради любовта към починалия НЕ би трябвало да изпадате в депресия. Той/ тя не би се зарадвал да ви види така отчаяни и дори болни заради тях. Родителят НЕ би искал детето да си отиде заедно с него. Смъртта е само ПРЕХОД. Енергията на душата никога не умира. Знам, че е така. Но е трудно.

27

До 26 и от мен

преди 1 месец

Искрено благодаря и каквото пожелавам на себе си, това и на теб

26

Анонимен

преди 1 месец

25, бъди здрава и Господ да не те изоставя никога!