Снимка: МВР

Полицаи откриха дрога в студентското общежитие в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Наркотиците са открити при специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпленията, свързани с наркотици в учебните заведения и около тях, през изминалите дни.

В стая на общежитието полицаи са задържали 20-годишен от Перник, в когото е намерено и иззето пликче, съдържащо около 0.3 грама канабис.

Операцията е протекла и в други населени места в областта. В района на учебно заведение в Петрич е извършена проверка на 26-годишен от града, в когото е намерен канабис. В обитаваното от него жилище са намерени и иззети електронна везна и над 9 грама канабис, съобщават още от полицията в Благоевград.

Задържани са и двама мъже на 19 и 25 години от гоцеделчевското село Корница. Вечерта на 10 октомври в двора на учебно заведение в селото полицейски служители на районното управление в Гоце Делчев са намерили иззели от тях амфетамини, канабис и марихуана.

От Областната дирекция на МВР в Благоевград посочват, че за случаите са уведомени компетентните прокуратури, а работата по тях продължава.

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 2 години

мила родна картинка, това са мутри на които работата им е да гърбят мутри и са също толкова ***...тва семейство трябва да съди държавата, която всъщност е една престъпна организация управлявана от мутри. в полицията има само наши и ваши, едните пазят организираната престъпност а другите само да си отворят устата им лепват 1000 провинения и изхвърчат кат тапи от системата:)))

23

Анонимен

преди 2 години

...амфетамини, канабис и марихуана...." Абе мало. умни "журналисти"! Вижте се какви глупости пишете! Вие сте позор за журналистиката, като цяло! Каква е разликата между канабис и марихуана?

22

Жалко, но факт

преди 2 години

В България сме на последните места по производителност на труда, служителите на МВР не правят изключение,