Снимка: БГНЕС

Убита и разчленена жена е открита заровена в Радомирско, предава struma.bg. Подозира се, че останките са на изчезналата Антония Гервазиева Венциславова, на 30-години, от радомирското с. Копаница.

Младата жена е в неизвестност от 7 януари тази година. Дали е тя обаче ще бъде ясно след извършването на ДНК експертиза.

По непотвърдена информация Антония била удушена от приятеля си Любомир Л., с когото живеела на семейни начала. Любомир признал за ужасното престъпление пред баща си и двамата решили да скрият трупа.

Така Антония била нарязана и заровена, а Любомир се укрива. Бащата обаче признал пред полицията къде е закопана жертвата, твърдят запознати.

Органите на реда изровили костите и главата на жената.

Според негови познати Любомир бил тих и спокоен, но започнал да взима наркотици. До момента не е известно да е проявявал агресия. Официална информация за зловещата находка весе още няма.

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 месеца

Нима да заколиш врага си, да му изпиеш кръвта, да превърнеш в трофей костите му и да ги сложиш пред портите си като предупреждение към останалите ти врагове и като знак на гордост, не е върха на хищничеството видяно безпогрешно у хората?

Къде в този свят е мястото за 'доброто' и 'християнското'?

24

Анонимен

преди 4 месеца

Хората не сме приятели.
Всички до един търсим да прецакаме другите, за да излезем на върха.
Кой може да оспори този природен факт видян не само у хората с красноречеви фрази като 'морал', 'справедливост' и 'алтруизъм'?

23

До 20

преди 4 месеца

А такива като теб, превъртелите по рождение, едно време ги прибираха в едно заведение и ги обличаха в едни много удобни ризки. Пуснаха ви и те ти резултата.