Снимка: БГНЕС

Трима мъже са задържани за въоръжен грабеж в село Лозенец в област Бургас, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

На 5 август около 04.15 часа в Районно управление - Царево е получено съобщение от охраната на дискотека в курортното селище, затова че на улицата между дискотеката и друг бар  е извършен въоръжен грабеж – установено е, че мъж насочил пистолет към 19-годишен младеж от Бургас, като му ограбил сумата от 100 лв.

След това непознатия се качил в лек автомобил "БМВ 330", със софийска регистрация и напуснал местопроизшествието.

В резултат на бързите полицейски действия в местността "Тарфа" край Лозенец е установен лекия автомобил, като е констатирано, че ползващия автомобила мъж обитава вила в местността. Със съдействието на служители от сектор "Специализирани полицейски сили" при ОДМВР - Бургас са задържани обитаващите вилата трима мъже - всички от София на възраст от 18 до 20 години.

Съпричастността на всеки от тях към извършения въоръжен грабеж се изяснява от служители на Районно управление – Царево.

Извършени са множество процесуално-следствени действия - претърсване и изземване, разпити на свидетели и пострадали, разпити пред съдия, разпознавания и други. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 11 месеца

След това непознатия се качил в лек автомобил "БМВ 330", със софийска регистрация и напуснал местопроизшествието.------------------------Сега ми се изясни всичко

5

Анонимен

преди 11 месеца

"Аджамии.Това са глупчовци"Глупчовци ли? Представям си комплексарските анаболни тролове... Както го казваш, ще вземем да изпаднем в умиление още малко.Те група от подобни вадеха ножки и палки на едно кръстовище, а после вариха жито на единия.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Аджамии.Това са глупчовци гледали много филми и играли компютърни игри.Ако му вкарам един десен прав и ще се опикае!Пистолет вади за да вземе 100лв.Такъв няма да излезе от затвора,ще го утрепат вътре.