Снимка: Lap.bg

"Моето ЦСКА фалира, а обединение между двете ЦСКА сега няма да е сензация". Това обяви бившият треньор на Локомотив (София) и национал с 67 мача за България Ради Здравков, който гостува в Актуално студио Дерби и говори по последните актуални теми в нашия футбол.

Здравков обяви, че не приема прекратяването на първенството във Втора лига, но пък е наясно, че голяма част от отборите са щастливи от това, защото ще спестят пари. Ради заяви, че обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 няма да бъде сензация.

"Не мисля, че само ЦСКА 1948 са облагодетелствани или Монтана. Мисля си, че и други отбори в долната част на класирането също. Целта беше да се спестят средства. Несправедливо и неточно решение на БФС.

Отборът на Локомотив (София) е ощетен, тъй като имахме амбиции. Можехме да не се класираме за бараж, но по спортен път, а не след решение на футболния съюз", започна Здравков.

"По една или друга причина ЦСКА 1948 е заслужил да играе в "А" група. Дали буквите пречат или не пречат, аз не искам да засягам тази тема. В България всичко е възможно".

"Едно обединение може да се случи. Ще бъде добър пример, а не сензация. Моето ЦСКА, автентичното ЦСКА, истинското ЦСКА на 09.09.16 година фалира", коментира още той.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase