Снимка: БГНЕС

"Пътна полиция" установи и задържа пиян шофьор на тир с 2.43 промила алкохол на автомагистрала "Тракия", съобщиха от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

Петдесетгодишният мъж, който е от добричкото село Подслон, е правоспособен водач от 31 години и няма други провинения на пътя.

Полицейските служители установили нарушението в късните часове вчера, когато водачът е изпълнявал служебните си задължения да превозва товар към Бургас.

Пловдивската полиция провежда днес на АМ "Тракия" специализирана операция по метода "широкообхватен контрол". По време на проверките ще бъдат връчвани наказателни постановления и електронни фишове за вече констатирани нарушения, посочват от полицията.

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 години

Скрита лимонка е чичака. Тридесет и една години без нарушения и накрая избухнал като окраден склад за боеприпаси на военните.

4

Анонимен

преди 2 години

Нямал нарушения, защото не са го хванали. Няма такъв филм "Аз само веднъж карах пил.". Или си позволяваш постоянно да го правиш, или изобщо. Работата ми налага чести срещи с всякакви шофьори на тежкотоварни ППС, много често "лъхат" на алкохол. Трябва доста да зачестят проверките при този бранш, защото последиците са много тежки.

3

Анонимен

преди 2 години

Лошо. Професионалист, с 31 години без нарушения. Може да са го заплашили с уволнение. Затова е седнал зад волана.