IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 25 – 31 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Предстоят промени в почти всички сфери, представляващи важност за представителите на вашия знак. Дали ще са положителни или не зависи от личната ви преценка и възприятие. За препоръчване е да залагате на логиката и опита си, а не на интуицията, която може и да ви подведе. Ще сте доста по-съпричастни към хорските грижи от обикновено, така че избягвайте контактите с непознати, които биха могли да злоупотребят с добротата и доверието ви. Ако не мързелувате и не отлагате заниманията си ще сте достатъчно ефективни. Финансовите постъпления ще са правопропорционални на активността и творческите ви изяви. Не чакайте наготово, а импровизирайте. Най-странните решения ще са и най-впечатляващи и най-доходоносни.
 
Телец
 
Началото на седмицата може да е изпъстрено с разни дребни затруднения, които да ви развалят настроението. Не губете увереността в собствените си сили. Ако се наложи да правите нещо повече от един път, приемете го откъм добрата му страна, като начин за усъвършенстване на уменията ви. В края на седмицата, който ще съвпадне и с края на месеца, обстановката ще е значително по-благоприятна. Тогава събитията ще отговарят на очакванията ви, а за дейностите, за които не сте съвсем сигурни ще получавате помощ в точния момент. Ще довършите проектите, започнати в началото на пролетта и цялостното впечатление от месеца ще е оптимистично. Финансовото ви положение ще е без промяна. Ако се налага да се заемете с непредвиден ремонт или друга дейност, изискваща допълнителни финанси, най-вероятно ще успеете да си ги набавите с допълнителна работа. Не пестете силите и таланта си. Те са залог за стабилен приход.
 
Близнаци
 
Движението ви към успеха не трябва да бъде хаотично. Овладейте собствената си стихийност, не бързайте, не пренебрегвайте детайлите и не се опитвайте да „носите две дини под една мишница“. Придържате ли се към тези препоръки и вярвайки в собствените си сили няма да имате никакви проблеми. Ще преодолеете спънките, колкото и сложни да ви изглеждат. Дейности, свързани с промяна на обстановката, на външния ви вид, пътувания на далечно разстояние и участие в публични мероприятия оставете за края на седмицата. И се опитайте да си осигурите за тях подходящо сътрудничество или поне нечие предпочитано присъствие. Ще ви се отрази стимулиращо. Въздържайте се от скъпи покупки. Само и единствено вие можете да навредите на финансовия си стабилитет. Не е изключено близък роднина или приятел да ви поиска заем. Помислете първо дали сте в състояние да се отзовете и, ако отговорът е положителен, дали можете да предоставите цялата поискана сума или само част от нея. Преценете също така дали човекът ще е достатъчно коректен и ще спази уговорения срок за издължаване, което би се отразило на текущото разпределение на бюджета ви.
 
Още от астрологичната прогноза за тази седмица четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase