Снимка: БГНЕС

21-годишен мъж от Златоград е задържан с над 120 грама канабис. Това съобщиха от полицията Смолян. Той е арестуван в хода на провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с разпространението и държането на наркотични вещества и управление на МПС след употреба на наркотични вещества.

Още по темата

На 13 март 2020 г. в РУ - Златоград е образувано бързо производство срещу 21-годишния В .М. от гр. Златоград, който на 13 март 2020 г. около 20.55 часа в гр. Златоград на ул. "България" 2, при полицейска проверка като водач на лекия си автомобил "Фолксваген Пасат" със смолянска регистрация, на задната седалка на автомобила, в полиетиленов плик, без надлежно разрешително съгласно Закона за контрол върху наркотичните вещества, държи високорискови наркотични вещества - суха растителна маса с бруто тегло - 122,01 грама, която след извършен полеви наркотест реагира на канабис.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ - Златоград. 21-годишният В. М. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase