Снимка: БГНЕС

Силвио Берлускони има нова приятелка. Жената на 83-годишният бивш италиански премиер е на 30 години, но за тяхната любов разликата във възрастта е незначителна.

Естествено, политиката ги събрала. Младата Марта Фашина е депутат от партията на милиардера "Форца Италия". Двамата се запознали, когато тя била пиар на футболния клуб "Милан". Берлускони бил впечатлен - дотолкова, че младата дама станала депутат от партията му.

За края на връзката му с 34-годишната Франческа Паскале се разбра от съобщение на партията му Форца Италия. В изявлението на издание, собственост на семейството, се посочва още, че Силвио Берлускони и Франческа Паскале ще запазят приятелството и добрите си отношения, предава

Bulgaria ON AIR

.

Берлускони има бурна политическа кариера, преплетена с обвинения в корупция и секс скандали. Емблематично е делото "Руби". Според прокуратурата през 2010 година Берлускони, тогава премиер, е имал интимна връзка с малолетната мароканка, известна като Руби, тогава на 17 години. В замяна красавицата, която живяла в публичен дом, е получавала подаръци и пари.

Берлускони призна, че ѝ е пращал пари, но по негови думи това е бил подарък за приятел в нужда. Освен това той използвал служебното си положение, за да не бъдат повдигнати обвинения срещу момичето, когато е арестувано за кражба.

Съдът го призна за виновен по обвиненията за злоупотреба със служебно положение и съучастие в малолетна проституция, но после той бе напълно оневинен. Берлускони има пет законни деца от два брака. В последно време не е в добро здраве. Миналата година бившият премиер претърпя две операции - за ингвинална херния и чревна непроходимост.

Коментари Напиши коментар

64

шляпалника

преди 2 години

Браво на дъртия шляпалник! А че около него ще има от "лесните златотърсачки" е ясно.

63

123

преди 2 години

е щом се обичат младите

62

тя

преди 2 години

Важни са парите и властта ! Ако ги нямаше , нямаше да има и подобна връзка !" Открих америка "! Ха , ха , ха !-