Снимка: Булфото
fallback

Спецакция е започнала рано тази сутрин на територията на село Галиче, съобщиха от МВР.

Акцията е започнала в 6.30 часа и е свързана с противодействие на битовата престъпност, за проверка на лица с криминални прояви и срещу нарушения на обществения ред. На място има засилено полицейско присъствие.

Oще по темата

На 11 януари 18-годишно момиче беше убито в Галиче. То беше намерено с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее. За престъплението зад решетките е 17-годишен наркоман с богато крими досие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Гешев , ах , Гешев

преди 4 години

Г-н Гешев , защо не коменентирате колко справедлива е присъдатата за убиеца ? Защо и медиите не му задават този въпрос, не слугуват ли така на властта ? Кога ще има реална съдебна реформа и кои са хората които пречат и не искат това да се случи ?

50

Батакa

преди 4 години

Всеки път едно и също мИЛИЦИОНЕРИТЕ НА ГЕРБ ,не им работи системата,убиха в Русе,Търново и др.студентки ,стари хора ограбват.Парламента се занимава с Външна политика ,те не могат едни бездомни кучета да решат проблема ,сложели знамена на Европа и по цял ден пишат за САЩ и ЕС,колко сме добре.

49

asd

преди 4 години

Не ви информират но в ромските гета е содом и гомор. Английски пастори педофили, убийства, изнасилвания, раждания на 12-13 години...и медиите нехаят. А тези *** са над 1 милион

fallback