Снимка: Dnes.bg

Възрастен мъж се е самоубил в дома си в Козлодуй, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Враца.

Инцидентът е станал в неделя около 12 часа. Сигналът е подаден от 32-годишния син на самоубиеца.

Той заявил, че баща му е изпаднал в нервна криза, насочил е оръжие към майка му, отишъл е в друга стая в къщата и се е прострелял. Униформените реагирали веднага и се отправили към мястото на инцидента.

Когато пристигнали, служителите на реда открили безжизненото тяло на 68-годишния мъж. В жилището били намерени и конфискувани пистолет и автомат, които били законно притежавани от собственика.

Полицаите разпитали членовете на семейството. Съпругата на загиналия споделила пред униформените, че мъжът й казал, че иска да се самоубие, тя опитала да го спре, след което той насочил оръжието към нея. След това отишъл в друга стая и се прострелял.

Коментари Напиши коментар

17

Вин Дизел

преди 3 години

До АнонименЩе го напиша по-просто понеже виждам, че не си много досетлив.Все едно какъв е бил "автомата" и как е придобит, понеже той няма отношение към самоубийството. Би имало, ако го извади трепе *** или Анонимни мислители.Все едно е и защото за жалост един човек се е самоубил, оръжията са отнети и вероятно никога няма да разберем нито аз нито моя кумир какъв тип УСМ е имал "Автомата"Не насилвай мозъчните си клетки да допускаш кой какво може, знае или е правил, понеже това не ти ходи

16

Анонимен

преди 3 години

Еми не не е все едно, ама щом не схващаш разликата от автоматична и полуавтоматична стрелба няма какво да ти насилвам мозъчните ти клетки, че са малко да не останеш съвсем без тях. Явно и в казарма не си бил по очевидни причини. Ясен си ми колко ти е акъла щом тоя ти е кумир.

15

Вин Дизел

преди 3 години

До TotenkopfМоже и Калашников да е имал, САР или СЛР, пак са "автомати" колкото да има сензация. Това, че са полуавтоматични не им пречи на журналята да пишат АВТОМАТ има. Все едно има значение, човека се е самоубил, лека му пръст.