Архив: БТА

Британският премиер Борис Джонсън призова по случай настъпващото Рождество британците "да не се карат много", съобщи Франс прес.

Застанал пред голяма елха, окичена с лампички, консервативният лидер призова британците да се сетят "за християните по света, които търпят гонения".

Във видеото той не произнесе нито един път думата "Брекзит", нито говори открито за излизането на Обединеното кралство от ЕС на 31 януари.

В това специално време в годината имаме повод да празнуваме за доброто, което предстои, и да прекараме време със семейството и приятелите си, каза още Джонсън.

Той каза "огромно благодаря" на служителите на Националната здравна служба, която беше в центъра на кампанията преди изборите в Обединеното кралство на 12 декември. Джонсън бе обвинен от лейбъристката опозиция, че искал "да продаде" службата на САЩ.  (БТА)
 

Коментари Напиши коментар

23

do Xxx

преди 3 години

да, до 84-та, когато горби остави целия соц в ръцете на разни либерастки нпо-та,които взеха да ръчкат наш'те *** да се отделят от БГ и комшията като усети лабаво веднага прати емисари да подклажда сепаратистите, така че бай Тошо нямаше друг изход освен да ги обяви официално за българи каквито са но мюсюлмани, те като приемат исляма и веднга започват да се считат турци, което не е вярно, по етнос са българи. Има и малък % турци разбира се.Така че за сепаратистите затвор до живот, бай тошо беше много мек с 5-та колона.

22

Анонимен

преди 3 години

А ти пък, какви ти християни? Либерастичните отпадъци се притесняват само за ци г аннни, чалллми-главорези, лгбт деген еее рати и обще взето утайката на света. Християните кучета ги яли. Спуснатата отгоре адженда не позволява да се отделя внимание на християните и белите.

21

Гост

преди 3 години

~ 400 млн. От наш гръб. И Англия ли пак е виновно, че свлякохте от гърба кожата на народа.10 най-богати българиПоне амет и Драган нерде са. ЙокЙок пара, чок фена ***