Снимка: Булфото

Четирима мъже са задържани от полицията в Търговище, след като са пребили шофьор след катастрофа. Инцидентът, завършил със саморазправа, е станал вчера на главния път София-Варна, край местността "Фисека", съобщиха от ОД на МВР.

Пострадалият е освидетелстван, получил е лека телесна повреда.

Сигналът в Районното полицейско управление в Търговище е подаден от 40-годишен шуменец. Той пътувал за работа в завод край Търговище. По предварителна информация, на прав участък, мъжът предприема изпреварване с автомобила си "Фолксваген Поло" на микробус. Пред микробуса пътувал автобус. При маневрата двата автомобила се удрят леко.

На първата отбивка 40-годишният мъж спира, за да огледа щетите. Веднага след това идват четирима мъже, пътували в микробуса. Нанесли му побой и го принудили да им плати нанесените щети. Пострадалият им предал наличните 70 лева и турски лири, общо около 80 лева.

След незабавни действия е установен другият автомобил, участник в пътнотранспортното произшествие - "Мерцедес Спринтер", управляван от 24-годишен мъж от Провадия.

Още съшия ден са установени и пътувалите в микробуса мъже - на 43, 29, 28 и 19 години, всичките от Провадия. Те били строителни работници и пътували към обект в Котел, допълниха за БТА от ОД на МВР.

След самопризнания е установено, че четиримата са извършители на деянието. Те са задържани. Образувано е досъдебно производство.

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 1 година

Хахаха , абе аланкоу , след като не си видял че пред буса има автобус, явно не е било за да тръгваш да изпреварваш и то с кола с 50к.с. , дет и по надолнище трябва да я буташ, че да не спре.

8

Анонимен

преди 1 година

Щеше да е смешно , ако не беше тъжно- щом е отивал за работа с турски лири в джоба, верни ще излязат приказките че из тези градове даже и из администрациите не искат да ти говорят на български ; ще трябва да им се раздадат еднопосочни билите за любимата им турция.

7

Анонимен

преди 1 година

Слезли детенцето оставило си колата и насмалко количката да се забие в къщата днес сутринта на Борис баев Радослав Радев да попитам като слезеш от колата колата се включва на скорост да не тръгне ма вие не сте били на тоя урок маи че това е ваше творение