Снимка: BulFoto архив

Станка Марангозова е убита тази нощ в столичния квартал „Младост 1“.Тя е била открита днес 20,53 часа пред блок 18 от съпруга си.

Марангозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата, съобщава "24 часа".

Бяла роза е била хвърлена до трупа на убитата Станка Марангозова. Разстрелът е бил чут от събеседника на Станка, с когото тя говорила по мобилния си телефон. Колата й е била в движение, а прозорецът - свален. 

 

За сега не е ясно с кого е говорила Станка, но със сигурност той ще бъде един от основните свидетели за смъртта на жената.

Тя е обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея. Той е внесен от Софийската градска прокуратура.

 

В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява син на бивша министърка, че я е измамил. Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава.

Не е ясно до какъв етап е делото, казават прокурори, които са работили по него, но в последствие са се преместили в по-горна прокуратура.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase