Снимка: BulFoto архив

Мъж от Вършец е задържан в ареста заради нападение над полицай, направил му забележка за силна музика. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

Още по темата

Инцидентът е станал в петък към 23:36 часа. Дежурните от РУ в Берковица получили сигнал за як саунд, който се носи от частен дом в курорта Вършец и веднага се отзовали на адреса. Там пирувала шумна компания. Почерпените купонджии танцували и крещели на фона на музика с високи децибели, която кънтела наоколо и нарушавала нощната тишина. При появата на ченгетата те спрели касетофона. Последвал опит на униформените да напишат предупреждение към домакина съгласно Закона на МВР и той да се подпише. Тогава разярен, пияният мъж се нахвърлил срещу тях със закани, че ако пак дойдат в дома му , ще ги заколи.

Изневиделица грабнал празна стъклена бутилка от бира и налетял на единия от полицаите. Ченгето успяло да избегне удара, а колегите му щракнали белезници на ръцете на апаша и го прибрали в ареста за 24 часа. По случая се води преписка.

Коментари Напиши коментар

28

Дядо Кольо

преди 2 години

И пак клингони нали????

27

баба мара

преди 2 години

ами то в люлин е така 24 часа в денонощието и никои не се обажда в мвр защотонямат доверие

26

джурналя

преди 2 години

Павката е списал шедьовър за наградата Пулицер. Як саунд...кънтела...ченгетата... Това ли излиза днешно време от факултета пи журналистика?