Снимка: Булфото

Доста крайна позиция зае легендарният голмайстор №1 в българския футбол Петър Жеков след загубата на националите от Косово с 2:3 в европейската квалификация в София в понеделник.

Отборът ни на практика загуби шансове за класиране за Евро 2020, като има само 2 точки от четири мача. Според Жеков поражението е закономерно с оглед кадровия ни потенциал в момента.

"Не знам защо Краси Балъков дойде да се мъчи в националния отбор. Аз и за един милион евро няма да се съглася да съм треньор на този отбор. Нямаме нито един футболист, само Ивелин Попов става. Трябваше да ни бият с повече, отървахме се. Ако ме пуснат при нашите, ще ги пребия като маче у дирек", отсече легендата на ЦСКА и Берое.

"Като взема една тояга, шутове в задника и айде марш оттука! Балъков каза, че били изморени. От какво, от челни стойки ли? Какво са правили, та са изморени при днешните средства за възстановяване", коментира Жеков пред "България Днес".

Легендата обяви още, че е песимистично настроен за следващите 10 години, тъй като кадровата криза е страшна по негови наблюдения.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Коментари Напиши коментар

40

Върл Левскар

преди 1 седмица

Браво Жека !
Какво да очакваме от куци коне , които взимат по 30-бимбарици на месец и всяко свободно време използват за хвърляне на салфетки .
Всички тия неудачници , защото си мечтаят за заплати в евро , никой няма да ги вземе.
Нека си сънуват . Това им остана .
А ние ..... Мъка !

39

Анонимен

преди 1 седмица

БФС е федерация!
Имат си членове, управителен съвет, изборни, отчетни и др. събрания. И министъра не може да ги разжалва.
В качеството си на публика, можеш единствено да не ги гледаш по телевизия, и евентуално в следствие, да не успеят да продадат изгодно правата си на медиите. Може да не купуваш билети, и посещаваш мачове.
Активната позиция е да направиш клуб, да станеш член, и да се бориш за смяна на ръководството.
Сори!, но публиката е никой, в тази схема.

38

Анонимен

преди 1 седмица

До А бе

Футболистите са за това, да вкарват голове. Може би тези млади момчета трябва да стана програмисти бе.