Снимка: Булфото

Полицията в Плевен проведе акции срещу разпространението на наркотици и тютюн без акцизен бандерол в областта, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При специализирана операция за противодействие на разпространението на наркотиците в местността "Текийски орман" са задържани под стража за 24 часа четирима души - 48-годишен, 32-годишна и двама 31-годишни.

У тях са открити различни количества марихуана, амфетамини и пико. Иззети са вещи и предмети от жилището, което са обитавали, както и наркотиците, сред които около 200 грама амфетамин и 8 грама пико. Назначени са експертизи.

Също вчера плевенската полиция е конфискувала и 240 килограма нарязан тютюн без бандерол от микробус, паркиран в двор на село Буковлък, собственост на 45-годишен мъж. Съставен е протокол за доброволно предаване на 41-годишна жителка на селото, която е заявила, че стоката е закупена от нейния съпруг.

Районната прокуратура в Плевен е образувала и по двата случая досъдебни производства.

Коментари Напиши коментар

4

batmario

преди 1 година

Аре ве Зайков...предай са ве...

3

Дилър

преди 1 година

Леле това на снимката е пълен Жумел хахаха

2

Sasho

преди 1 година

Принципно сравнение с другите са дребни риби.Ама 200 гр. амфети хич не са малко и като се има предвид какво л.а.й.н.о. е тоя наркотик е хубаво че са ги хванали.