Снимка: Булфото

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров няма да играе за отбора до края на сезонa, твърди "Меридиан мач".

От "Армията" обявиха, че причината за това е контузия, която мори защитника и не му позволява да тренира. Според слуховете от Борисовата градина обаче причината бранителят де не е в състава е съвсем различна.

В основата й е примамлива оферта за Бодуров от клуб от Казахстан. Именно тя го е накарала да не преподписва контракта си с ЦСКА-София, който изтича през лятото.

Бодуров е пожелал да напусне "Армията" и да завърши кариерата си в чужбина, където ще взима много повече пари. Това обаче не се харесало на шефовете, които наредили да не играе до края на сезона и да не тренира с отбора. Към днешна дата защитникът върти обиколки, докато съотборниците му тренират.

В Борисовата градина се говори, че мярката срещу Бодуров може и да повлияе на решението му и да го накара да остане на “Армията”. Според други информации обаче той вече има договор с казахстански отбор и със сигурност напуска. 33-годишният защитник е приел офертата, защото в новия си отбор ще получава много по-голяма заплата от сегашната, твърди изданието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase