Снимка: БТА

Истинските футболни фенове подкрепят отбора си до последната минута, дори когато мачът изглежда безнадеждно загубен.

Фен на Тотнъм обаче пропусна най-великото полувреме в клубната история по собствено желание, гърмят английските медии.

Снощи "шпорите" изиграха исторически полуфинален мач-реванш срещу Аякс в Шампионската лига и макар да изоставаха с 0:3 в общия резултат, постигнаха сензационна късна победа с победен гол в буквално последния удар на мача.

Тотнъм отива на финал след изненадваща победа

Така Тотнъм ще играе за първи път в своята 137-годишна история във финал на Шампионската лига, макар да стартира настоящия сезон само с една точка в първите си три мача в груповата фаза.

Впечатляващото е, че Тотнъм нокаутира Аякс само за едно полувреме, след като не вкара нито в Лондон, нито през първата част в Амстердам снощи.

Разочарован от резултата на полувремето - 2:0 за Аякс (3:0 в общия резултат от двата мача) върл фен на английския клуб се тагна в своя профил в социалната мрежа как напуска стадион "Йохан Кройф Арена" на почивката.

Очевидно мъката на запалянкото е била огромна, защото той маха за сбогом извън стадиона, зарязвайки платеното място в арената. Така той пътува от Лондон до Амстердам, бе на стадиона, но в крайна сметка пропусна най-великото полувреме за отбора си.

Ултрасът стана обект на подигравки, като очевидно след последния съдийски сигнал той е проливал сълзи както от радост, така и яд, че не е видял с очите си паметния хеттрик на Лукас Моура.

Още за емоциите след полуфиналите в Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase