Снимка: Pixabay

53-годишен мъж е задържан за нанасяне на побой над приятелката си, съобщиха от МВР.

Сигналът е подаден към 1:50 часа на 1 април от служител на бензиностанция в Драгоман. Той съобщил на полицията за жена с видими рани от побой, потърсила помощ при тях.

На място незабавно били изпратени униформени и линейка. 39-годишната жена признала, че около полунощ мъжът, с когото живее на семейни начала, ѝ е нанесъл побой с дървена бухалка.

Пострадалата била транспортирана в столична болница с фрактури на двете ръце, без опасност за живота. Въпреки опита му да се укрие от органите на реда, 53-годишният насилник е задържан след няколкочасово активно издирване.

При претърсването на дома му е иззета дървена бухалка и дръжка за брадва, за които се смята, че са използвани при побоя.

След оказана медицинска помощ потърпевшата доброволно е напуснала болничното заведение.

От полицията на няколко пъти са се отзовавали на сигнали за тормоз от същата жена, но впоследствие тя е отказвала да внесе жалба.

Мъжът е задържан за 72 часа и ще бъде съден съгласно най-новите изменения на НК.

Коментари Напиши коментар

13

Ако е в Америка

преди 3 месеца

Важното е да не я докосва по главата, а бухалката да е над 45 см, за да е отдалечен от личното й пространство и няма да го съдят

12

Само така

преди 3 месеца

Ше го цака тя с топла бира!!! Другия път ще знае!!!

11

Анонимен

преди 3 месеца

задържан и?... ще го пуснат, за да я пребие отново, може и да и е за последно... тоя веднага трябва да влезе в затвора за 2 години, да го млатят малко него