Ревност стои в основата на кървавата драма в Ботевград, при която във вторник вечер мъж уби с нож съпругата си на публично място в града, а малко по-късно се самоуби в дома си.

Още по темата
Около 17 часа вчера 42-годишният Людмил посетил съпругата си на работното й място -  шивашко ателие, където работела 37-годишната Камелия. Между тях възникнал семеен скандал, защото мъжът имал съмнения, че съпругата му изневерява.

По време на разпрата нападателят извадил нож и пробол 3 пъти съпругата си. Тя успяла да излезе извън ателието и паднала на тротоара. Хора на улицата веднага подали сигнал на телефон 112, но пристигналите малко по-късно медицински екипи само констатирали смъртта на жената. Людмил успял да избяга от мястото на престъплението. Няколко часа по-късно той е открит мъртъв в семейното жилище.

Според експертизата 37-годишната Камелия Аярова е била намушкана 3 пъти - два пъти в гръдния кош и един - в шията. Посоката на ударите е рязко отгоре надолу. Не е имало борба и други удари, а смъртта е настъпила за 2-3 минути заради прободени вътрешни органи. Съпругът й Людмил пък се е самоубил минути по-късно, като е поставил оръжие в устата си и е стрелял. Той е сложил край на живота си със законно притежавана ловна пушка в апартамента на семейството в града.

Семейството има две деца, като прокуратурата уточни, че те не са преки свидетели на инцидента, но едното от тях видяло майка си на тротоара пред ателието й. Веднага детето е било изведено от полицаи, а сега децата са настанени при роднини.

От прокуратурата съобщиха още, че семейството не е било в процес на развод, но убитата Камелия е имала такива намерения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase