Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Снимка: Булфото, архив

Три пъти е била намушкана 37-годишната Камелия Аярова в Ботевград снощи. Два пъти в гръдния кош и един - в шията. Това е установила експертизата, заяви окръжният прокурор на София Наталия Николова на брифинг. Смъртта е настъпила след прободени вътрешни органи.

Съпругът й Людмил се е самоубил, като е поставил пистолет в устата си и е стрелял.

В града е изпратена голяма група полиция и СОБТ, защото в МВР имало данни, че Людмил има две въздушни пушки. В апартамента, където е намерено тялото му, полицията влязла с робот.

От 2015 година досега няма нито един сигнал за нещо нередно в семейството. Разследвашите имат данни, че Камелия имала намерение да се разведат.

Ревността е основният мотив за убийството, смятат разследващите. По непотвърдена информация преди 15 дни двамата се разделили, защото Людмил хванал жена си любовник. Преди 3 дни опитали да се съберат, но той разбрал, че връзката й продължава.

Прокуратурата даде повече подробности и за убийството на 53-годишната жена в Харманли. Заловени са двама младежи на 18 и 22 години. Жената е намерена в градинка. Била употребила алкохол. След опит за сексуален контакт последвало убийството. Младежите са обвинени за убийство по особено жесток и мъчителен начин, каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase