Снимки: Булфото

"Да му сложите каскет на главата и пари в ръката! Без това не можеше да живее. Това го правеше щастлив!"

С тези думи Гордана Шаулич изпраща децата си в Германия да приберат тялото на известния певец Шабан Шаулич, пишат от сръбското издание "Блиц“. 

Още по темата

Те трябва да се върнат в Сърбия днес, а поклонението пред музиканта ще се състои в петък по обяд в кметството на Белград. Тленните му останки ще бъдат положени в новото гробище на града.

Според изданието е ясно и част от завещанието на Шабан Шаулич. Съпругата му ще наследи богатството му от 500 хил. евро и луксозната вила в сръбския град Кърчедин. Децата му Санела, Михайло и Илда ще си разделят трите апартамента в Белград.

Гордана Шаулич е взела и решението да върне парите на всички, които са си закупили билети за предстоящите концерти на съпруга й.

Шабан Шаулич загина след тежка автомобилна катастрофа в Западна Германия, след като бе блъснат от турски гражданин, който управлявал чужд автомобил след употреба на алкохол и без книжка.
 

Коментари Напиши коментар

21

Хубава работа, ама..

преди 2 месеца

То за парите и кacкета като отворихме дума, аз май вече се сещам от кое племе ги заравят така...
Вие досетихте ли се?

20

Изгърбич Задвратян

преди 2 месеца

излиза, че съпругата на шабан шаулич ще наследи като себестойност две от колите (лични) на митко пайнера. тоо бил голема звезда, нема що.

19

Анонимен

преди 2 месеца

богатството му от 500 хил. евро хихихихихихиииии ,даже жена ми има повече пари