Снимка: Български новини

"Не убих Ани. Намерих я мъртва у дома си и бях паникьосан… Исках да я погреба, но нямах лопата”, каза днес пред съда бащата на 4-годишната Ани, чието убийство потресе преди четири години Гърция, съобщи "Труд".

Още по темата
27-годишният баща на 4-годишната Ани, чийто труп бе нарязан и изчезна без никаква следа, каза в показанията си на вторичния процес, че не е убил детето си.

Намерил малкото момиче мъртво и в резултат неговата паника пристъпил към пъкленото дело.

Станислав Бакарджиев каза още, че е останал 20 часа до мъртвата си дъщеря в апартамента, в който живеел в Атина.

"Не исках да правя всичко това. Исках да сложа трупчето в чанта, но телцето беше камък и се счупи. Отрязах няколко парчета и ги хвърлих в боклука", каза пред съда днес той.

"Чу се, че аз съм канибал, че съм сготвил детето и съм го изял. Никога не се е случвало. Нямах повод да убия детето си … Не мога да си представя как баща убива детето си. Става една сутрин и убива детето си. Само луд би го направил и аз не съм луд" ,обави още той.

Според обвиняемия малката Ани е взела наркотици, които е намерил у дома си, тъй като бащата на детето и неговият съдебен обвиняем, който някога е бил съквартирант в дома им Насиф Ахметов или Николай, са са дрогирали.

Бащата на Ани каза пред съдиите, че всичко, за което го е грижа, е прошката на дъщеря му: "Не се извинявам на Бога. Извинявам се на дъщеря си. Знаеше, че я обичам … Нека дъщеря ми, ми прости. Не мога да докажа какъв баща бих бил, ако не бях наркоман".

На делото присъстваше и майката на 4-годишната Ани, Димитрина Борисова, която каза, че 27-годишният й приятел е обичал дъщеря им и е имал много добро отношение към нея.

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, че не го съдят тук, че с нашето правосъдие да го бяха пуснали досега, понеже е смъртно болен като всеки друг престъпник в държавата

31

Анонимен

преди 3 месеца

Как така трупа хем изчезнал без следа,хем нарязан на парчета за да бъдат изследвани за експертиза и наличие на дрога,която той сигурно е обявил от коя употребил,инак е смущаващо какво е последвало след туй и каква е съдбата на дъщеря му,която за него е такава щом се кълне.

30

Анонимен

преди 3 месеца

На тоя мозъка му е изпържен, няма да разберем какво точно е станало.