Снимка: БТА

Кубрат Пулев бе доста критичен към себе си след успеха над Хюи Фюри в 12-рундов мач, игран пред близо 10 хиляди зрители в зала "Арена Армеец" в София. "Можех да подходя по друг начин, особено в атаките си", бяха едни от първите думи на Пулев. Той посочи и с какво е надделял над британския си съперник: "Бих го с ляв прав".

Още по темата

Кубрат Пулев благодари на публиката за подкрепата и на партнюрите си Ивайло Гоцев и Джон Уирт, с които работи заедно след раздялата си със "Заурланд", за организацията на боксовата гала вечер в София. "Получи се една невероятна гала!", посочи Пулев, цитиран от boec.bg.

Следващият му мач се очаква да бъдещ в САЩ, като мениджърът му Ивайло Гоцев дори призна, че може да е в Чикаго.

"Нямам никакви поражения, чувствам се добре и съм готов да се върна до 3-4 месеца на ринга", посочи Пулев. Той все още се надява на мач срещу Антъни Джошуа за световната титла на IBF, но британецът първо трябва да защитава пояса си от WBO.

"Имам желание да се срещна с Джошуа и смятам, че мога да го победя. Виждате, че един удар променя мача. Смятам, че ще бъда друг срещу него – коментира по темата Кубрат Пулев и продължи – Джошуа е много силов боксьор. Седи като дърво, което може да понесе много повече удари", допълни той.

В края на пресконференцията след срещата с Хюи Фюри, Кубрат Пулев обеща, че в следващият му мач ще бъде още по-добър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase