Снимка: архив "Булфото"

Двама военни магистрати са замесени в стрелбата в София от 22 октомври, съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Още по темата

Припомняме ви, че сигналът за стрелбата бе подаден малко след 20 часа преди три дни, като в полицията бе съобщено, че няколко куршума са попаднали в офис сграда, в която се помещават търговски фирми.

Тогава се заговори за стрелба по хулигански подбуди, а сега директорът на СДВР е докладвал на Маринов, че в инцидента са участвали магистрати.

По тази причина се налага разследването да бъде предадено на други служби – Военна полиция и следствие. Вътрешният министър увери, че са предприети действия, който са законосъобразни.

Коментари Напиши коментар

27

hmn

преди 3 години

какво е "военен магистрат"? колко хора знаят какво е това?

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩо само 1500Е?Дай да дигнем мизата на 15000Е. Като има, да има.

25

dmx

преди 3 години

И нямат имена, нали? За тях има някаква друга журналистика и друга форма на реакция на полицията. Ще има и друго правораздаване. А това са именно хората призвани да съблюдават за спазването на закона, а не да са от другата страна на закона и да се стрелят с пистолети по улиците. Което прави престъплението им по-тежко, последствията по-леки, наказанието - вероятно никакво.