Снимка: Instagram

Канадски рапър е починал по време на опасна каскада. 34-годишния Джон МакМъри провиснал от крилото на самолет и паднал по време на снимки.

Изпълнителят е познат като Джон Джеймс. Изпълнявал каскадата от малък самолет, когато изведнъж летателния апарат започнал да пада. Рапърът е бил екипиран с парашут, но не е имал достатъчно време, за да го дръпне, защото твърде дълго е висял от самолета, държейки се за крилото.

В момента, в който Джон Джеймс е решил да се пусне, машината е била твърде близо до Земята и рапърът се забил в нея.

Неговият екип заяви пред медиите, че изпълнителят се е подготвял с месеци за опасната каскада. Идеята била мъжът да рапира докато виси от крилото на самолета, а след това да се снима докато се рее с парашута си в небето.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Any day spent with @BushyWayne is bound to be lit af🔥 🎥 Video featuring: @matechuk111 @jolenevanvugt @sals_adventures @rexleoryan @monsterenergy @bn3thapparel Song: Jon James - “The Man” ft. #RiffRaff Full song dropping later this week! Thanks to @kaliiifornia619 @jodyhighroller @madexforever @thisisadium #Bobbysoul & @shooklook for helping make this song happen. #JonJames #BushyWayne #RexLeo #Bn3th #jolenevanvugt #squamish #skydive #monsterenergy #nitrocircus #basejump #wshh #jodyhighroller #rap #hiphop #rnb #planestunts #stunt #codymatechuk

Публикация, споделена от Jon James (@jonjames) на


Нещо, обаче, се объркало и балансът на превозното средство се нарушил. Самолетът започнал да се върти и да пада, а пилотът не успял да овладее ситуацията навреме.

Минути след като Джеймс пада, контролът над машината е бил възстановен и летателното средство е било приземено безпроблемно.

Тялото на канадския рапър е било намерено в полето на фермерката Сидни Фокс, пишат от "Дейли мейл".

Пред медиите жената споделя, че чула самолета да прелита ниско над къщата им малко преди да се натъкне на ужасяващата гледка. Властите разследват причините за смъртта на Джон Джеймс.

Според официални лица рапърът е бил част от екип, който постоянно снимал въздушни каскади. Бил професионално обучен парашутист, но решил да се занимава с музика, след като претърпява тежък инцидент и чупи няколко кости преди години. 

Коментари Напиши коментар

30

Dimitrova

преди 2 години

И това,ако не е естествен отбор?! Идиотщините винаги водят до лош(често и до летален)край.Тъпотията е вредна за вас и хората около вас.
Жалко за младият човек.

29

Съболезнования

преди 2 години

се е било ама тва
рапър да се израпи от раполет и рапирайки по нормалата така да се зарапи в земята че да да ни се загуби без да ни намери, майна.

Искренни съболезнования на родителите и близките

28

Господ

преди 2 години

Сам си е виновен