Григор Димитров отпадна още на старта на US Open, след като загуби от Стан Вавринка, който стигна до успеха след 6:3, 6:2, 7:5.

Срещата между двамата продължи 2 часа и 21 минути, а швейцарският тенисист демонстрира с играта си, че постепенно успява да си върне добре познатата стара форма.

Още преди мача ветеранът имаше предимство според букмейкърите срещу българина и в крайна сметка с по-добра игра по време на целия мач заслужено стигна до победата.

Първият сет бе решен от един-единствен пробив за 5:3 в полза на Стан, а след това той си взе подаването и спечели частта.

Във втория сет той проби в първия и третия гейм, а до края на сета и двамата си взеха подаванията и в крайна сметка мачът бе пратен в трети сет.

Третият сет започна отлично за Гришо и българинът проби за 5:3 и сервираше за сета, но се срина и допусна моментален рибрейк. В гейм 11 от сета Вавринка проби решително и след това си взе и подаването, за да спечели мача.

Вижте още спортни новини на Gol.bg
 

Коментари Напиши коментар

68

Професор Тюхчеф

преди 7 месеца

Нал миналата година смени треньорина и обеща че вече ще върви само нагоре, а пък то работата отиде на "Презимяване, презимяване , презимяване"- както казваше Тато.

67

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва му дупара за вдъхновение и победи.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Вудото на Никол работи яко, ама пък нали й плащат за това.