Общ преглед

Катрин Тасева спечели днешното контролно на националния отбор по художествена гимнастика жени индивидуално, което се проведе днес на НСБ Раковски . Втора се класира Невяна Владинова, а трета Боряна Калейн.

В подреждането следват Ерика Зафирова и Петя Борисова.

След контролното и по решение на главния мениджър на национален отбор жени Бранимира Маркова на Световното първенство в София, което ще се проведе от 10 до 16 септември, ще участват Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн. Тасева ще играе четири уреда, а Владинова и Калейн - по три уреда.

На "Чалъндж" купата в Минск (17-19 август) ще ни представят Катрин Тасева и Невяна Владинова, а в Казан (24-26 август) - Катрин Тасева и Боряна Калейн.

Възможни са промени в състава за купите, ако Бранимира Маркова прецени, че това се налага.

Днес ансамбъл жени не успя да участва на контролното, защото Елена Бинева е почувствала болка в кръста.
Старши треньорът на отбора Весела Димитрова прецени, че е по-добре да не се рискува здравословното състояние на Бинева, а с отбора в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова и Стефани Кирякова усилено тренира и резервата Камелия Стоилова.

Пред съдиите днес своите композиции показаха Анна Келман, Татяна Воложанина и Вая Драганова.

Коментари Напиши коментар

4

Мераклия

преди 9 месеца

Какво сладко задниче :-):-)

3

Анонимен

преди 9 месеца

Фаворизирана бе Владинова, но Катрин се наложи като се представи по добре навън и така придоби някакъв авторитет и пред тукашната мафия!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Дано да не започнат да хапят.