Снимка: Bulgaria ON AIR

Арестуваният за блудство с деца в столичното 17 СУ Валентин Асенов е искал да стане учител по физкултура, стана ясно на мярката за неотклонение в съда.

Още по темата

Делото се разглежда при закрити врати заради интимните тайни на обвиняемия и анонимността на ученичките.

Ангелов е завършил НСА като треньор по бокс, но е записал магистратура по педагогика, за да може да стане учител, което било голямата му мечта, пише "24часа".

Писмените му обяснения в полицията обаче били пълни с правописни грешки.

Според сестрата на Ангелов Вержиния, той е натопен. Организирал спортни състезания в Перник и всички го познавали. Твърди, че в петък отишъл по малка нужда до тоалетната, а в полицията го били, за да признае за блудствата.

33-годишният Валентин Асенов работил като разносвач на хлебни изделия от 7 месеца. Роден е в София, но живее в Перник. Не е женен и няма деца.

Коментари Напиши коментар

5

134577

преди 4 години

Ама,разбира се, за какво друго да мечтае. Нищо справедливостта го чяка зад решетките.

4

мечта

преди 4 години

в пубертета мечтаех да съм теляк в женската баня

3

Защо пък не?

преди 4 години

А защо да не стане учител? То в тази професия е пълно с такива кукави. Ако се направи психотест на всички от системата и най-вече шапката в МОН ще се установят шашкащи психически заболявания и склонност към педофилия в доста даскали/даскалки. За това няма политическа воля за задължителни психотестове в тази система, просто ще се наложи да уволнят над 95% от учителите