Снимка: Twitter

Самолет на авиокомпанията "Саутуест еърлайнс" кацна аварийно във Филаделфия след повреда в единия от двигателите му по време на полет, предаде bTV.

По двигателя и обшивката му има видими поражения. Според очевидци отломка от него е ударила прозорец на самолета.

Пострадал е един човек, който е получил медицинска помощ на място, а след това е откаран в болница.

Машината – "Боинг 737-300", е излетяла от нюйоркското летище "Ла Гуардия" към Далас, Тексас, но заради инцидента е била отклонена към Филаделфия. На борда ѝ е имало 143 пасажери.

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4: Значи жената е "изсмукана" през "прозореца" и в хвъркала във въздуха докато умряла? Господи, господи, като си минавал над България, си забравил да прибереш вересиите си.

3

Handel

преди 3 години

Всъщност американските журналяги са виновни защото някои от тях са правили разказ по снимка. И то неточен. На снимките се вижда, че наистина има счупен илюминатор. Един пътник (май жена, която е била до илюминатора) е закаран в болница тежко ранен, възможно е да е починал впоследствие. На едно място пишеше, че се е счупило парче от лопатка на вентилатора. Ако е така логично е, че двигателя има много механични повреди, но НЯМА взрив или пожар.

2

Анонимен

преди 3 години

Отломка от двигателя ако удари прозореца по време на полет и го счупи знаете ли какво ще стане с всички пътници? Докато се изравни налягането половината самолет ще се разпадне а пътниците ще летят като птици. Счупването на прозореца кога е станало при полет с набрана височина и скорост или след като са кацнали? Когато пишете новина от този сорт обърнете внимание на подробностите в статията от която копирате! Защото така излиза че прозореца е счупен пътника ранен а самолета е цял?