Снимка: Bulgaria ON AIR

Видео 13.03.2018

Майката, родила 12-о дете - в схема за милиони. Как?

В схема за милиони левове се оказа 39-годишната Веска Лучева от град Баня. Жената доби национална известност, след като на 8-ми март роди дванадесетото си дете на на градския площад. Оказва се, че преди години бизнесмен от Пловдив предложил договор на Веска. Документът, който тя разписала, я направил собственик на 3 фирми за точене на ДДС, съобщава Bulgaria ON AIR.

Абсурдната историята на Веска започва преди 22 години, когато едва на 17 тя ражда първото си дете от почти непознат мъж. Веска се запознава с него в Германия, забременява и се връща сама в България.
Още по темата


Така, без да се обичат, двамата остават заедно 16 години. Раждат им се 7 деца. Един ден мъжът ѝ тръгва за Свиленград и никога повече не се появява.

Останала сам сама с многобройната си челяд, самотната майка е принудена да смени квартирата. Така се запознава със съпруг номер две - Димитър.

През май 2010 г. обаче социалните служби отнемат всичките ѝ 7 деца. Така Веска посяга към алкохола. Димитър ѝ помага да не се срине напълно, но не успява да ѝ помогне, когато мистериозен бизнесмен от Пловдив ѝ предлага 20 000 лева, ако разпише купчина документи.

Пари така и не получава, но се сдобива със задължения за милиони левове. Това не спира Веска да прибави още един член към семейството си.

Заради милионите, които дължи на държавата, 39-годишната майка няма право на помощи за детето. Още е един абсурд в абсурдната история на Веска от Баня.

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 месеца

Каквото човек сам си направи...

4

Анонимен

преди 9 месеца

И защо е на свобода, щом дължи милиони
Пари не била видяла
Развявала се из Германия
Кой вярва на тия глупости

3

Неа

преди 9 месеца

Тея задължения и правнуците няма да могат да ги изплатят