Общ преглед

И капка кръв не се вижда в стаята, където според полицията се е гръмнал шесторният убиец Росен Ангелов.

Трупът на "Горския човек", както разследващите го нарекоха, бе открит в неделя по обяд с куршум в главата и пистолет "Берета" със заглушител в лявата ръка, в изоставена къща във вилната зона над село Луково.

Според полицията Ангелов посегнал на живота си на 5 януари, малко след като бе заподозрян за разстрела на любовницата си Кети Кюхова, мъжа й Неделчо Юнаков, сина му Георги, тъщата Еленка, дъщерята Нанси и гаджето Боби Иванов. Шестимата бяха ликвидирани навръх Нова година в Нови Искър.

Още по темата

Помещението в изоставената вила, в която се е гръмнал Росен, е запечатано с полицейска лепенка и е недостъпно за външни лица.

През прозореца обаче се открива гледка към цялата стая. В центъра на помещението се намира старо дървено легло с разхвърляни чаршафи и одеяла по него.

Зловещото помещение е в пълен безпорядък, вероятно след полицейския оглед. По пода има разхвърляни кабели, а до самото легло стоят бутилки с вода и алкохол, видя "България днес".

Вътре има още буркани със зимнина, с които вероятно Ангелов е преживявал дните, в които полицията го издирваше под дърво и камък във вилната зона на село Луково.

Но няма и следа от кръв? Нали се е самоубил!

Изоставената къща, в която Росен сложил край на живота си, се намира едва на 500 метра от вилата, в която се е самонастанил.

Двуетажната постройка е заобиколена от бодлива тел със залепени на нея съобщения, че мястото се охранява от камери. В двора Росен Ангелов е направил свой фитнес на открито. Измайсторил си е щанга, лежанка и боксова круша.

Встрани от тренировъчния кът се намира и импровизирано стрелбище, където Горския тренирал своя мерник. Празни пластмасови бутилки, окачени на въже, и стара ламарина са осеяни с дупки от сачми.

В стаята, където живял, пък е разполагал с телевизор, таблет касетофон.

Към момента разследващите поддържат версията за "финансов и любовен мотив", който подтикнал килъра към шесторното зверство.

Според полицията Росен Ангелов е искал да обере богаташките къщи, които почистващата фирма на Кети Кюхова е посещавала, и това е довело до разрива на отношенията им.

Смъртта му е настъпила на 5 януари. "Той просто е легнал и се е самоубил", категоричен бе преди дни следовател №1 Борислав Сарафов.

Според събраните до момента доказателства Кети Кюхова е убита на 31 декември малко след 19:30 часа, докато разхожда кучето си, на метри от къщата в Нови Искър. Семейството й е убито между 23:00 ч. и 0:05 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар