Снимка: Youtube

Продукти:

3 рибни филета по ваш избор
1 чаена лъжичка масло
½ чаша настърган пармезан
1/4 чаша майонеза
няколко стръка зелен лук
няколко стръка копър
1 чаена лъжичка лимонов сок
сол, черен пипер на вкус
 
Приготвяне:
 
Предварително загрейте фурната на 180 градуса. В тавичка поставете хартия за печене или алуминиево фолио. Капнете върху него малко зехтин. Овкусете рибните филета с малко сол и черен пипер. Поставете в тавата и запечете за 8-10 минути.
 
През това време комбинирайте в кухненски робот маслото, пармезана, зеления лук, лимоновия сок, копъра, майонезата и накрая малко черен пипер. След като минат 10 минути, извадете рибата и я намажете с майонезената смес. Запечете отново до получаването на златиста коричка. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase