Станислав Сланев - Стенли, Любо Киров и Христо Мутафчиев се събраха и направиха вдъхновяващата песен "Където няма време".

"Това е нещо като саундтрак към документален филм, който ще излезе през 2022 г. Той е посветен на живота на възрастни актьори, които са си останали вкъщи и не могат да бъдат на сцената. Сценарият е на съпругата ми Людмила Стойнева и така влязох още по-силно в настроението на песента", сподели Стенли в студиото на "България сутрин".

Режисьор на песента е Илко Ганев, а текстът е на Любо Киров. Тримата изпълнители се събират заедно за пръв път, въпреки че се познават отдавна.

"С Любо се знаем от доста години, работили сме заедно. С Христо се познаваме също отдавна. И преди съм искал да записвам песен с него. Той има интересен тембър, който провокира. Не са много актьорите, които могат да пеят, Христо е един от тях", уточни Стенли.

Видеото към песента "Където няма време" е снимано на Болата край Каварна, около Тутракан и в Античния театър в Пловдив.

"Времето го разглеждам откъм духа, за него няма време. Без значение на колко години си. Времето не трябва да спира, всеки е изпитал хубави моменти и такива предстоят. Никога не спира и желанието да се твори, следващата година правя 40 г. на сцена", добави изпълнителят пред Bulgaria ON AIR.

Стенли съобщи още, че планира голям концерт на 13 октомври в зала 1 на НДК.

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ще възхвалява Вожда ли?Написал ли му е песен?

5

Сандо

преди 2 месеца

не е лесно цял живот да правиш изкуство (в този случай музика) без никаква стойност ... и на всичкото отгоре никой да не се интересува от това ама ти упорито да продължаваш да го пробутваш Стенли, Графа и др. темподобни

4

Теле зрител

преди 2 месеца

Голям?Колко да е голям?Двама трима ще издържат ли цвиленето му?Аз нямам нерви да ми пили мозъка!