Братята Благовест и Светослав Аргирови представиха новата си песен, която са записали заедно със сестрите Даниела и Юлия от дует "Мания". Заглавието на песента е "Подарък".
 
Благовест сподели, че поводът да направят точно това парче заедно е техният приятел Доно Цветков. 
 
"Това се случи още през 2004 година, когато той ни заведе на музикалния фестивал в Прага. Там спечелихме трета награда. След това участвахме и на фестивала във Варна. И оттогава поддържаме много близко приятелство. И след като аз се прибрах от Америка той написа за нас още песни, четвъртата всъщност беше тази, която ни събра с братя Аргирови", разказа Даниела от дует "Мания" пред Bulgaria ON AIR.
 
"Дълги години работихме за група "Трамвай номер 5", правихме аранжименти и участвахме бекграунд вокали. И една вечер Кирил Иванов, който е легендарен тонрежисьор, дойде вкъщи и каза: "Момчета, дойде и вашето време. Трябва да запишем една песен." Имаше готов синбек на песента на Imagination "Illusion". А първата наша песен беше "До вчера", допълни Благовест Аргиров.
 
Светослав сподели, че песента е била включена в албума "Момиче за двама". Видеото към песента "Подарък" е заснето във Варна.
 
Вижте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase