БГНЕС

След 6-годишно отсъствие от музикалната сцена, Адел се завърна! А феновете, които търпеливо я чакаха толкова дълго време, я приветстваха с думите: "Добре дошла отново, кралице!". Пускайки първата песен от четвъртия си самостоятелен албум, певицата показа, че е отворила нова страница от живота и разводът й е зад гърба. Но всички трудности, през които е преминала, със сигурност ще усетим в следващите й парчета.  

"Easy On Me" с редкордна гледаемост 
 
Всички тръпнеха в очакване на 15 октомври, когато носителката на на 8 награди „Грами“ и „Оскар“ качи песента „Easy On Me“ в своя канал в You Tube. Само 8 часа след излизането на видеото, то получи рекордна гледамоест - цели 14 милиона пъти. 
 
Клипът към песента на Адел, част от който е черно-бял, е заснет от Ксавие Долан.  
 
„За мен няма нищо по-хубаво от това артистите да се свържат отново след години. Промених се. Аdele се промени. И това е възможност да отпразнуваме как двамата сме еволюирали, и как останахме верни на себе си. Всичко е същото, но някак различно“, казва режисьорът.
 
"Добре дошла отново, кралице!"
 
От толкова хубави новини около Адел през последните няколко седмици, най-облагодетелствани занейните почитатели, които я „затрупаха“ с положителни коментари и приветствия за „добре дошла“. 
 
"По-добре ме разплачи, чаках това 6 години!", "Благодарим ви, че се върнахте отново... Толкова много ни липсвахте“, „Ще се съгласите, че Адел е най-впечатляващата певица, докосвала сърцата ни някога“, „Момичета, разделили се с мъжете си, Адел е тук, за да ни спаси“, гласят само част от коментарите под новата песен на звездата и анонса й за предстоящия албум. 
 
Още за новите песни на Адел, стбрани в албума "30", ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase