Снимка: Bulgaria ON AIR

Дъщерята на Мария и Мирослав Мутафчиеви от "Мери Бойс Бенд" - Рия, тръгва по стъпките на своите родители с дебютния си сингъл "Нашата мечта"

"Музиката винаги е била много важна част от живота ми. От малка съм свикнала и в един момент сцената и това да творя музика се превърна в най-голямата ми мечта", каза младата изпълнителка в студиото на "България сутрин".

Тя призна, че родителите ѝ много пъти са се опитвали да я отклонят от пътя на музиката, тъй като знаят как се случват нещата в този бранш у нас. Някак е неизбежно, не мога да избягам от себе си, допълни Рия.

Известната певица Тони Димитрова ѝ пожела от ефира на Bulgaria ON AIR да бъде силна, да вярва в себе си и да не се отчайва пред трудностите.

"Ако трябва да се случи това, към което е тръгнала, то ще се случи. Казвам на тези деца: Вие изпявате света! Гласовете им са необятни като океани", категорична е Димитрова.

Тя допълни, че се чувства подготвена, знае какво ѝ предстои. "Много добре е да се започне с пиано, тъй като развива правилния слух и пеене. Направо е задължително", съветва Рия.

Младата певица сама пише текстовете на своите песни. Вдъхновяват я реални случки от живота. Много по-лесно ѝ е да се изразява чрез писане на текстове и музиката, стана ясно още от думите ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase