"Взлом" е третият видео сингъл от предстоящия шести албум на група "Остава", а видеото към нея се показва историята на първата среща между двама влюбени. 
 
"По време на тяхната първа среща ние ги съпортваме музикално. Интересни и готини са двамата актьори - Елеонора Иванова и Свилен, който е съименник на нашия Свилен. За фон на снимките използвахме изоставената жп гара в Казичане, която носи един забравен стил", разказа музикантът Георги Георгиев в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Видеото е дело на съпругата на Свилен - Невена Спасова; оператор е Пламен Петков.
 
"Свилен много добре умее да подрежда думите, за да имат различни значения за хората, които ги употребяват. Взлом наподобява като настроение на друга наша песен - "Внимание". В неговите текстове има лична провокация за нещо, което всеки един от нас си мисли във всеки един момент, но не си ги признава", сподели Георги Георгиев. 
 
"Взлом" е част от бъдещия албум на групата. В момента групата работи по новите песни в студиото, а концепцията за албума вече е завършена. 
 
"Около 10-11 песни ще има нашият шести албум. В момента сме в процес на завършване в студиото на новите 3-4 парчета. Надяваме се албумът да излезе до края на годината или в началото на 2022 г.", разкри музикантът.
 
Според него човек непрекъснато трябва да е в някакво вътрешно движение, защото само търсейки нови неща в творчеството, може да бъде креативен. 
 
Новите песни от шестия албум ще бъдат представени на голям концерт на 2 септември в Борисовата градина, посветен на 29 г. от основаването на групата.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase