Снимка: PR

На 6 юли успешният тандем Михаела Филева и Максим Ешкенази представя за първи път продукцията "Ин и Ян", носеща името на новия албум на певицата.

Премиерата е на сцената на Летен театър Варна, акомпанира оркестъра на Варненска опера. Веднага след това Михаела и Максим се отправят към Пловдив, където "Ин и Ян" ще се проведе в Античния театър на 10 юли с участието на оркестъра на Опера Пловдив. Следват концерти в Бургас, Монтана, София, Добрич и Велико Търново. От екипът на Монте Мюзик обещават съвсем скоро да обявят подробности за предстоящите концертни дати и места.

В подготовката на концертите значимо участие взема талантливия български композитор и аранжор на класическа музика Румен Бояджиев-син. Той стои зад адаптацията на песните на Михаела във версии с акомпанимент на симфоничен оркестър.

Ролята на маестро Максим Ешкенази е да води оркестъра в това невероятно музикално приключение, да запознава публиката с тънкостите на класическите инструменти и богатството на звука им.

Обичаните от всички песни на Михаела Филева "Латино сеньорита", "Опасно близки", "100 на 100", "Приливи и отливи", "Инкогнито", актуалната "Ин и Ян", авторската балада „Опора“ и още ще прозвучат в своите нови версии, изработени специално за турнето "Ин и Ян".

В програмата са включени популярни класически произведения и филмова музика, което е част от цялостната концепция на партньорството между Михаела Филева и Максим Ешкенази.

Двамата артисти достигат до широка аудитория, а целта им е да докажат, че музиката не признава граници и приемствеността между различните жанрове само я обогатява и носи наслада на публиката.

 

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 месец

вярвайте в Бог не гурувци

10

корумпирани

преди 1 месец

масонски медии,телевизии,журналисти,журналистки-масонски протежета нормалните не са интересни нормалните по масони и от масони простотия уж всичко в името на доброто пък да се уредим на по добри позиции-медии и добри политици ако може да не работиш и получавап пари търтеите и търтейките са от телевизия на телевизия все едни лица корумпирани много жени полигамни

9

майтап!

преди 1 месец

Мише, Максим Ешкенази хубаво ще те налази на талази!