Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Денят е 25 декември, а мястото - луксозен спа хотел край Пловдив. От кадри в социалните мрежи се вижда, че въпреки забраните за празнични програми в ресторанта на хотела има празненство, а главно действащо лице е фолк певицата Глория.

Дасингът е пълен, а дистанцията – скъсена, показват кадрите. Само седмица след участието си Глория обяви сама в социалните мрежи, че е заразена с COVID–19.

Още по темата

Областният управител на Пловдив Дани Каназирева коментира пред Bulgaria ON AIR, че здравните власти ще се заемат със случая, а ден преди участието на певицата - в хотела е имало проверка.

"Искам да отбележа, че още на 24 декември е направена проверка, дадени са предписания за спазване на заповедта на министъра, относно работното време и възможния капацитет. Оттук нататък РЗИ следва да проучи контактните лица, но за спокойствие и на хората от персонала, както и на самите жители на самото място, ще изискваме списък на клиентите и ще се предприемат необходимите действия", допълни Дани Каназирева.

От хотела обясниха, че ще коментират случая в първия работен ден от годината. Говорителят на фолк певицата Глория също отказа да коментира случая.

Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова.

Коментари Напиши коментар

217

ами,

преди 5 месеца

Спешно трябва да се разработи ваксина против чалгавируса. По-опасен е от ковида. Върлува у нас и на Балканите повече от 30 години и убива мозъчни клетки затова и не можем да се измъкнем от дъното.

216

А ха

преди 5 месеца

До анонимен 214Хаха, обявила се е чалгарката против дървоядите в гардероба...Деликатно се оформи ПР кампания

215

Роси

преди 5 месеца

А толкова ли е зле примата, че веднага в болница, а обикновените хора си умират в линейките