Снимка: PR

"Отново" е заглавието на новата песен на Криста. Тя е и част от предстоящия първи самостоятелен албум на певицата. 

Музиката и текстът са написани от популярната певица и автор на хитове Рейчъл Роу. Аранжиментът е дело на Страхил Велчев - Kink и Борислав Бояджиев - Борче. Концепцията за цялостната визия на клипа е на Криста, реализирана от режисьора Костадин Торков - Коцката, в партньорство с оператора Йордан Георгиев.

Кръстина Кокорска, по известна като Криста е един от  артистите на съвременното поколение с най-разностранен талант. Нейните музикални способности се разгръщат ярко както на българската попсцена, така и на театралната - в спектаклите на Камен Донев.

През 2020 г. певицата е избрана от известния бродуейски режисьор Уест Хайлър за главната женска роля в популярния в цял свят мюзикъл "Шрек", поставен за първи път у нас.

Нейния глас разпознаваме и в анимационните герои на касови филмови продукции като "Тролчета", "Малката стъпка", "Сладките грозничета", а наскоро бе поканена да дублира гласа на Бионсе в новата  екранна адаптация на "Цар Лъв".

В последните четири сезона на популярното риалити шоу "Гласът на България" Криста предава опита си като вокален педагог, обучавайки бъдещите музикални звезди.

 

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 месец

Коя?

2

Блякс

преди 1 месец

много ме дрязнят снимко клипове, нащракали 2-300 снимки и ми ги показват за по една секунда и го наричат видео!?

1

Анонимен

преди 1 месец

Коа а таа ба!? Абе от дек на дек ме информирате за нейното битие!? WTF!?