Момчетата от електронното дуо "The Khans" наскоро представиха последния си проект - "Lose yourself". С него те смятаха да участват и на големия фестивал Tomorrowland.
 
"За тази година отпаднаха всички дати, които Tomorrowland беше създал предварително. Опциите от нас остават големи. Все пак ние сме българи и трябва да сме възможно най-високо. Имаме пълния потенциал да го направим, борим се денонощно за постигане на тази наша цел. Поставили сме си времето до 2023 г. това да се случи", сподели композиторът Петър Алексиев пред Bulgaria ON AIR.
 
Момчетата вплитат елементи от българския фолклор и история във всяка своя песен. Последният им проект не е по-различен в това отношение. В участват певиците Гергана Димитрова - Белонога и Кристина Дончева.
 
Петър Алексиев ги определи като космически певици. Той допълни, че в "The Khans" слагат всеки път по нещо българско, защото това ни прави уникални и различни от целия свят.
 
"Тук идеята ни беше да представим видеоклип, в който реално, когато човек знае истинското си минало, става достатъчно силен да започне да вярва в себе си и да преоткрива нови светове, в които да покаже истинското си "Аз", каза още той. 
 
"Предимно млади хора ни слушат. Все повече хора от чужбина започват да ни слушат. Нашите песни са доста слушани в Израел, което много ни изненада", отбеляза Алексиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase