Изпълнителката Симон Цонева представи новата си песен - "DIVA". Певицата разкри в ефира на Bulgaria ON AIR подробности относно последния й хит.
 
"Супер разголената визия не е водеща при мен, както е при по-големите изпълнители. Аз тепърва се развивам и пораствам. Преди няколко дни направих 19 години и това е първото ми по-провокативно нещо, което правя. Чувствах се добре, екипът с който работех, беше професионален", каза Цонева.
 
Според нея провокацията като художествен похват не трябва да бъде определяща.
 
"Не смятам, че провокацията трябва да бъде водеща. Исках да пробвам нещо различно. Исках да покажа, че не само RNB стилът е важен. Не желаех да си поставям граница, целта ми беше да пробвам нещо ново", обясни още младата изпълнителка.
 
Тя разкри, че вече планира бъдещите си творчески проекти.
 
"Искам да уча тонрежисура. За нея се иска практика. Реших да изчакам, понеже съм завършила музикално училище и влизам от втората година. Дали ще вляза тази или следващата година, няма особено значение за мен", допълни Цонева.

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 3 месеца

Родителите са за разстрел. Ще пати много с това име. Но от друга страна, живеем във века на джендърите, може и да ѝ е от полза.

7

Анонимен

преди 3 месеца

да бяха я кръстили Симеон, по-величествено е за жена

6

Анонимен

преди 3 месеца

Кой е тоя Симон?