Снимка: Bulgaria ON AIR

За Васко Кръпката движението е начин на живот, с милиони пропътувани километри зад гърба си, стотици концерти , 18 албума с разпознаваеми блус мелодии и няколко песни в учебниците - Васко Кръпката се подготвя и за кино премиера.

Както е тръгнало, ще взема и книга да напиша. Постоянно си мечтая за някакви неща и се размечтах за филм. Каквото и да си говорим, нашите песни са от първо лица единствено число. Това каза за "България сутрин" Васил Георгиев, известен като Васко Кръпката.

По думите му винаги имало недоизпети песни.

"Трябваше да го резнем до час, за да бъде гледаем филмът. При нас е ясно дали вратата е отворена или затворена. Това е мисия на целия блус и рокендрол по света", допълни още музикантът за Bulgaria ON AIR.
Според него 30 години били добро начало. Преди години Кръпката свирел на барабани, едва след това хванал хармониката.

"Разбира се, че подкрепям протестите. Ще продължавам в същия дух. В днешно време всеки може да протестира. Чакам да свършия пандемията и да започнем да работим на 100%", подчета събеседникът.

Премиерата на филма ще е на 26 септември от 20:30ч в Дома на киното.

Коментари Напиши коментар

7

НИКИ

преди 4 седмици

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА.....ТОВА НЯКАКВА ШЕГА ЛИ, Е? ТВОРЕЦ, МУЗИКАНТ ОК, НО КАТО ЗВУЧЕНЕ ...ЗНАМ, ЛИ....ИМАШ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЛУШАШ ЕДНА И СЪЩА ПЕСЕН, С НЯКАКЪВ РАЗЛИЧЕН ТЕКСТ. СПОР НЯМА, ЧЕ ИМА ПАРЧЕТА КОИТО СЕ ПОМНЯТ, НО СВЕТОВНА....

6

Анонимен

преди 4 седмици

великани

5

Анонимен

преди 4 седмици

Филм за бандата със световна премиера..... Няма как да не е СВЕТОВНА! :)))))))))))))))
Направо космическа и галактическа! :)))))))))))