Младата певица Мина Сучева, популярна като Minna, представи новата си песен - "Само мен". Във видеото участва риалити звездата Красимир Джунов.

"Много силно му симпатизирах. Впоследствие изразих симпатиите си към него. Оказа се, че и той е следял моята кариера. Паснахме си като човек с човек. Нямаше как да се виждаме заради карантината. След това започнах да вря и да кипя, исках да правя нещо готино, свързах се с него. Това му е дебютна изява на музикалната сцена", разказа певицата пред Bulgaria ON AIR.

Самата Мина за пръв път пее на испански, но смята, че ѝ се е получило добре. Краси пък е разпространил песента в Испания, където е живял много години, а обратната връзка, по думите на изпълнителката, е много приятна.

Певицата признава, че не може да рисува, но във видеото се превъплъщава в ролята на художник.

Мина се занимава и с организирането на интернационални фестивали. Имала е участия през лятото и е успяла да се наслади на сценичните си изяви. Месец и половина е продължила нейната изолация, която тя прекарва в родния Благоевград.

"Това е петата ми авторска песен. Имам още две песни, които са кавъри на руски песни. Искам да възродя моя стара песен", каза още Мина в студиото на "България сутрин".

Коментари Напиши коментар

8

Ужас

преди 4 седмици

Conmigo - не означава Само мен а означава "С мен".
Значи ни музика, ни визия, ни идея кво пеят и да не се пуска песента към испано-говорящи страни, че ще станат за смях. И само да питам - Que cojones pasa aqui?

7

Моля?

преди 4 седмици

Новата песен на кой? А коя е старата песен. И коя е тая Мина?
А бе тука ко стаа?

6

Щерю

преди 4 седмици

Сучева пее: - Ела, Кумчо Вълчо - уСучи ме, че съм като натегната мина...