БГНЕС

Кралица Би. Бейчела. Синоним на музикален връх. Това са само част от определенията, които включват името на Бионсе. Звездата е толкова популярна в целия свят, че изпълнението й на фестивала Коачела получи свое наименование. Бейчела дори беше заснет специално за зрителите, които не успяха да го видят на живо. С една дума Бионсе може да бъде описана като Кралица.

Като чернокожо момиче в Съединените щати тя никога не е смятала, че може да достигне до тези върхове. Това обаче не означава, че Бионсе се примирява със съдбата си и не преследва мечтите си. Постепенно разбира, че с постояннство, талант и правилните думи можеш да постигнеш всичко и да се превърнеш в човек, към когото всички гледат.
 
На 21 години Бионсе успява да постигне нивото на суперзвезда, превръщайки се в световно известна личност не само в музиката, но и в Холивуд. Сега изпълнителката е и щастлива майка, женена е за Джей-Зи и притежава множество награди. 

В търсене на славата
 
Бионсе Жизел Ноул се ражда на 4 септември 1981 година в Хюстън, Тексас. Баща й - Матю, дълги години работи като търговски представител, продаващ медицинско оборудване, а майка й Тина е в сферата на банкирането. По-късно обаче тя решава да отвори собствен салон за красота, който се превръща в един от най-успешните в Хюстън. Сестрата на Бионсе - Соландж, следва стъпките на сестра си и навлиза в развлекателната индустрия.
 
Като дете Ноулс е била доста страмежлива и е имала малко приятели. Родителите й я записват в танцувално училище, когато тя е на седем години, за да се сприятели с някого и да стане част от общност. По време на един от уроците преподавателят започва да си тананика песен, а Бионсе я завършва, успявайки да изпее и най-високите ноти. Тогава талантът на певицата бил открит. 
 
Същата година печели конкурс по пеене, побеждавайки деца на 15-16 години. Тогава на родителите й става ясно, че дъщеря им е родена за музикалната сцена и започват да я насочват в тази посока. "Когато я видяхме на сцената за първи път, тя беше толкова уверена и пълна с енергия", казва Тина. От срамежливостта на момичето нямало и помен. 

8-годишната победителка 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 𝑩𝒆𝒚𝒐𝒏𝒄𝒆 𝑫𝒊𝒗𝒂 𝒀𝒐𝒏𝒄𝒆 (@beyonce_diva_yonce) на

Когато е на 8 години Бионсе и нейната най-добра приятелка - Кели Роуланд, се срещат с Латавия Робърсън. Трите момичета присъстват на един и същи конкурс за таланти. Съдбата обаче не им позволява да продължат напред като соло артисти и организаторите решават да ги поставят в група. Така се ражда "Girl's Tyme", в която членуват още три момичета. 
 
По време на конкурса, групата е забелязана от продуцента Арн Фрагър, който кани изпълнителките в студиото си в Северна Калифорния, за да участват в шоуто "Star Search". Това е най-голямото предаване за таланти по онова време. Момичетата успяват да грабнат голямата награда, но по-късно Бионсе ще признае, че песента, с която са спечелили, изобщо не е била добра. 
 
През 1995 година Матю Ноулс напуска работата си, за да се превърне в мениджър на групата. Това сериозно повлиява на финансовото състояние на семейството и родителите на Бионсе са принудени да се преместят в два различни апартамента. Матю решава да изхвърли две от момичетата от групата и започва да организира професионални ангажименти. 
 
"Girl's Tyme" получава първата си оферта, дадена от "Atlanta Records", но нещата бързо пропадат. Това допълнително влошава взаимоотношенията между родителите на Бионсе и те решават да се разделят за кратко. Всичко се оправя, когато момичетата най-накрая подписват договор с "Columbia Records". 
 
Destiny's Child
 
Името на групата преминава през няколко различни идеи - "Somethin Fresh", "Dolls" и "Destiny". Момичетата изпращат звукозаписите си на различни компании и "Columbia Records" най-накрая подписват с тях. Тогава и името се променя на "Destiny's Child" и още с първата си песен стигат до Холивуд. 
 
"Killing Time" попада в хитовия филм "Мъже в черно" и момичетата започват да работят по своя първи албум. Групата тогава се състои от Бионсе, Кели Роуланд, Латоя Лъкет и Латавия Робърсън. Те издават своя едноименен албум. Първият им сингъл "No, No, No" намира много фенове и бързо продава над милион копия и достига до върха на R&B класациите. 
 
Въпреки че албумът не жъне чак такива успехи, той се продава достатъчно добре, за да насърчи момичетата да се върнат в студиото и да запишат втори. Борбата между женските R&B групи е жестока и затова "Destiny's Child" трудно се утвърждават на пазара с първия си албум.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Destiny's Child (@destinyschild) на

Още за кариерата на Бионсе и нейните най-големи успехи четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase