Вратите на клуб в Борисовата градина отварят само след няколко часа за специално събитие на група "Остава". Подаръците ще раздават самите рожденици, които отбелязват 28 години на сцена.
 
Как ще продължат традицията и какви музикални изненади подготвят за почитателите си?
 
"Този концерт се превърна в символичен рожден ден. Не смятам, че има много по-добри начини да го отпразнуваме. Подготвили сме песни от различните периоди", каза басистът на "Остава" Боян Петков в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той сподели, че този концерт ще събере фенове от различни поколения и възрасти. 
 
"За девета година концертът е традиционен и носи страхотни емоции и за нас самите. Всяка група и всеки артист иска да има по-големи концерти. В края на лятото на открито винаги е много приятно за хората и за нас", добави китаристът на групата Георги Георгиев.
 
"Остава" ще изпълни част от новите си парчета, но ще има и изненада за почитателите на групата.
 
"Работим върху 2-3 нови песни, които са почти записани. Вероятно ще изсвирим едната от тях довечера. Подбрахме доста интересни парчета от различните ни периоди, които съответстват на менталното състояние на много хора", разкри още Георги Георгиев.

Коментари Напиши коментар

12

Меломан

преди 1 месец

Когато ги слушам ме хваща разстройство и едновременно с това ми се ще да си прережа вените. Ужасно депресивно и отчайващо ми действат.

11

Габровеца

преди 1 месец

А за "Шоколад" не се ли сещате?!
Групата е страхотна и нестандартна за Бг, ама какво ли ви разбират отровените от кючек, гюбек и маане маломерни мозъчета :))

10

Божидар Петков

преди 1 месец

До Оле: Една казва се Океан, и до тук. Вокалът им трудно се издържа със скимтенето си на драна котка.