Снимка: Bulgaria ON AIR

На всеки от нас му е идвало да зареже голяма част от ангажиментите и проблемите и да забегне към нови места, гледки и емоции. Такова усещане носи и последната песен "Runaway" на братята Даниил и Моисей Стойчеви, които сътвориха мелодията към новата си песен "Runaway" по предварително заснетата картина.

Парчето е с дискотечно звучене и наситено с орнаментика от народната музика.

"За бягство, за пътуване - с това е инспирирана песента. Идеята беше да пуснем парчето, когато отворят границите и положението се поотпусне. Тепърва ще работим върху това да създаваме наши банки със звуци", каза за "България сутрин" певецът Моисей Стойчев.

Той добави, че продуцирането на всяка една песен е много трудоемка и отговорна работа. В клипа на "Runaway" има елементи и на 3D Mapping, който също е дело на талантливи българи.

"Maлко са участията, клубовете не смеят да направят програма за известно време напред. Проблемът е, че артистите, на които продаваме музика, също нямат участия", сподели Моисей в ефира на Bulgaria ON AIR.

Изпълнителят каза още, че подкрепя протестите на своите колеги, но подчерта, че не е песимист за съществуването на коронавируса, тъй като негови познати са били заразени с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase